Trabzon'da Kalorifer dairesinden 7 kadın çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; kent genelinde devam ettirdiği fuhuş operasyonlarına bir yenisini daha eklerken hayat kadınlarının gizlendikleri bölmeler de hayrete düşürüyor. Haber61.net’in edindiği

Trabzon'da Kalorifer dairesinden 7 kadın çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; kent genelinde devam ettirdiği fuhuş operasyonlarına bir yenisini daha eklerken hayat kadınlarının gizlendikleri bölmeler de hayrete düşürüyor.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ahlak Büro ekipleri hayat kadınlarının kendilerinden kaçmak için otelin gizli bölmelerinde saklandıkları bilgisine ulaştı.

Çömlekçi Mahallesinde bulunan bir otelde hayat kadınlarının fuhuş maksatlı bulundukları ve polis baskını sırasında kalorifer dairesinde özel bir bölmenin içinde gizlendiklerini öğrenen polisler otele baskın düzenledi. Otelin kazan dairesi kısmına giren Ahlak büro ekipleri yapmış oldukları çalışmada bir kapak vasıtası ile geçiş yapılan özel bir bölmeye gizlenmiş 7 hayat kadınını gözaltına alarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne getirdi.

Kalorifer dairesinde Kalorifer kazanı kapağı süsü verilmiş bir kapak kullanılarak geçiş yapılan bölme içerisinde bir giriş salonu, tuvalet ve bir oda bulan polisler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yine aynı operasyonlar kapsamında yapılan çalışmalar da, farklı otellerden 20 kadın yakalanırken bunların ikisinin ise; sahte Türk kimliği ile ülkede bir süredir yaşadığı tespit edildi. Hayat kadınları sağlık kontrollerinin ardından sınır dışı edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler