Trabzon’da kadın Polisten alkışlanacak hareket! Yaşlı adamı görünce…!

Trabzon’da Yaşlı adamın yardımına koşan kadın polis takdir topladı.

Trabzon’da kadın Polisten alkışlanacak hareket! Yaşlı adamı görünce…!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Meydan Parkı mevkiinde, elindeki poşetleri ile yürüyen yaşlı adama yardım eden kadın polis herkesin takdirini kazandı.

Olay Meydan Parkı’nda bulunan Suluhan iş Merkezi’nin yanında gerçekleşti. Yaklaşık 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen yaşlı bir vatandaş elindeki poşetler ile yürümekte zorlanınca, olayı fark eden kadın polis memuru ekip otosundan inip yaşlı adamın yanına geldi ve elindeki poşetleri alıp birlikte yürümeye başladı. Suluhan İş Merkezi’nden Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi yanındaki bineceği dolmuş durağına kadar yaşlı adama eşlik eden polis memuru, poşetleri teslim ederek ayrıldı.

Kadın polis memurunun bu hareketi vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Yaşanan hadiseyi gören ve emekli bir polis memuru olduğunu belirten bir vatandaş “Emekli bir Emniyet Mensubu olarak bu olaydan son derece gurur duydum. Türk Polisi’nin Şefkat ve yardımseverliğini bizzat tekrar gördüm. Türk Polisi’nin bu şekilde yetişmesini sağlayan Başta Sayın içişleri Bakanımız olmak üzere, Sayın Valimize, sıralı amirlerine, Eğitimci kadrolarına ve bu örnek polisimizin ailesine teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler