Trabzon'da kadın kavgası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesinde bir mağazaya alışveriş amaçlı giren 2 bayan mağazada çalışan 2 bayanı darp ederek olay yerinden uzaklaştı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Mağazaya giren bayanlar mağazada çalı

Trabzon'da kadın kavgası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesinde bir mağazaya alışveriş amaçlı giren 2 bayan mağazada çalışan 2 bayanı darp ederek olay yerinden uzaklaştı.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Mağazaya giren bayanlar mağazada çalışan Y.Z ve T.K ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü ve taraflar arasında arbede yaşandı. Y.Z ve T.K’yı darp eden iki bayan daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Mağazaya polis çağrıldı. Çalışanlar 2 kadından şikayetçi odu. Polis ekipleri kadınların kimliklerinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler