Trabzon'da kadın erkeği dolandırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesinde F.K adlı erkek şahısı dolandırdığı öne sürülen L.M isimli kadın şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Haber61’in edindiği bilgiye göre; F.K 155 polis imd

Trabzon'da kadın erkeği dolandırdı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesinde F.K adlı erkek şahısı dolandırdığı öne sürülen L.M isimli kadın şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber61’in edindiği bilgiye göre; F.K 155 polis imdat hattının arayarak bir kadının kendisini yankesicilik yöntemi ile dolandırdığını söyledi. F.K kendisinden 300 TL çaldığını söyleyen kadının daha sonra olay yerinden 61 D 01.. plakalı bir dolmuş ile kaçtığını ifade etti.

Bu ihbar üzerine harekete geçen Polis ekipleri; 61 D 01.. plakalı dolmuşun bulunması için harekete geçti. Kısa sürede dolmuş bulunurken içerisinde mağdurun vermiş olduğu eşkalin olmadığı tespit edildi. Sürücünün ise; polislere, “ Olayın farkında değildim! Arabaya bindi ve daha sonra indi.” dedi. Ekipler; sürcünün kadının indiğini söylediği noktaya giderek araştırmaya yaptı.

Atatürk Alanına gelen ekipler; eşkale uyan bir kadını gözaltına alarak Taksim Polis Merkezine getirdi. Burada mağdurla yüzleştirilen kadının yankesicilik olayına karışan kişi olduğu tespit edildi. Çok kaçamadan yakayı ele veren kadın hakkında “yankesicilikten” işlem yapıldığı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber