Trabzon'da kaç su abonesi var?

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi 2016 yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.  TİSKİ genel kurul üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Müdür Rec

Trabzon'da kaç su abonesi var?

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi 2016 yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. 

TİSKİ genel kurul üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Müdür Recep Köksal’ın hazır bulunduğu toplantıda TİSKİ’nin yapısı ve çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendiren Başkan Gümrükçüoğlu, TİSKİ’nin Trabzon’un 692 mahallesine hizmet verdiğini hatırlattı. Gümrükçüoğlu “TİSKİ kurulduğunda 244 bin olan abone sayısı 2016 yılı Mayıs ayı itibariyle 290 bine çıkarılmıştır. Bu yılın ilk 4 ayının içme suyu faturası tahsilâtı 48 milyon 933 bin TL’dir. TİSKİ toplamda 651 personelle hizmet vermektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler