Trabzon’da jet hızıyla operasyon

Trabzon’da uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Trabzon’da jet hızıyla operasyon

Haber : Şükrü Üçüncü - Trabzon Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son 2 gün içerisinde gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarda 7 kişiyi gözaltına aldı.


Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde aralıksız sürdüğü operasyonlar ile zehir tacirlerine geçit vermiyor. Ekiplerin son iki günde metruk binalara yönelik yapmış olduğu çalışmalar ve yol kontrollerinde 7 kişi gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturucu madde de ele geçirildi.
 
Uyuşturucu İle Mücadele Ekipleri bünyesinde bulunan NARKOTİM’lerin aralıksız sürdüğü operasyonlar gözaltına altına alınan İ.T., M.Y., E.K., M.Ç., ve N.Ş. emniyetteki ifadelerlinin ardından Kaşüstü Adliyesine sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan şahıslar, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Aynı çalışmalarda gözaltına alınan M.Y. ve E.Ö. ise; çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi.
 
NARKOTİM’lerin operasyonlarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber