Trabzon’da Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu! İç çamaşırına saklamış

Trabzon’da Jandarma ekipleri bir şahsın iç çamaşırına sakladığı uyuşturucuyu ele geçirdi.

Trabzon’da Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu! İç çamaşırına saklamış

Trabzon’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan çalışma ile bir şahsın iç çamaşırına sakladığı uyuşturucuyu yakaladı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Timleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Düzköy ilçesinde bir şahsın ticari taksiye müşteri gibi binerek uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaştı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize İşler Şube müdürlüğü ve Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ticari taksi durduruldu. Taksi içerisinde yolcu olarak bulunan Ü.Y. isimli erkek şahıs üzerinde arama yapıldı. 

Aramada Ü.Y.’nin iç çamaşırı altına sarılarak zulalanmış halde 45 Gr.  Metamfetamin, 15 Gr. Skunk, 10 Gr. Kubar Esrar, 1 Adet Uyuşturucu Madde (Metamfetamin)  İçme Aparatı, 1 Adet İçime Hazır Halde Esrar (sigara şeklinde sarılmış), ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 765 TL nakit para ele geçirildi.

Ü.Y. ekipleri tarafından gözaltına alınırken hakkında işlem başlatıldı.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu! İç çamaşırına saklamış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler