Trabzon’da Jandarmadan iki aparta baskın! Fuhuş, Kumar, uyuşturucu ne ararsan var

Trabzon’da Jandarmanın baskınında yakalananlar şaşırttı.

Trabzon’da Jandarmadan iki aparta baskın! Fuhuş, Kumar, uyuşturucu ne ararsan var

Trabzon’da jandarma ekipleri birçok suçun işlendiği iki aparta baskın yatı.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesinde faaliyet gösteren iki apartta fuhuş yapıldığı bilgisini alan İl Jandarma komutanlığı’na bağlı ekipler, 8 Jandarma Aasayiş, 3 KOM ve 2 JASAT Timinin katılımı ile baskın yaptı. 

Trabzon İli Ortahisar İlçesinde faaliyet gösteren iki Apartta fuhuş yapıldığı yönünde alınan istihbari bilgilere istinaden Adli Makamlardan alınan arama kararı ile 07 Şubat 2021 günü saat: 00.30-06.00 saatleri arasında suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla (8) J.Asyş. (3) KOM. unsuru ve (2) JASAT Timinin katılımı ile icra edilen arama faaliyetinde Fuhuşa sürüklenen (5) KADIN (4’ü yabancı uyruklu) tespit edilmiş,

Baskında 1 adet 9 mm. ruhsatsız tabanca, 30 adet fişek, 1 adet çakı, 1 kutu kumar pulu ve 80 paket oyun kağıdı, 2 Gr. Kubar Esrar, 10 Gr. Toz Esrar, 7 Adet uyuşturucu hap, 1 adet çakmak gazı ve 1 adet bong ele geçirildi.

1 Kişi hakkında 6136 SKM.’den adli işlem başlatılırken, 9 kişiye kumar oynamaktan 12 bin 24 TL idari para cezası uygulandı. 5 kişi hakkında ise Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı.

Ayrıca, 2 kişi hakkında Kumar Oynamak için Yer ve İmkan Sağlamaktan, 4 kişi hakkında ise Fuhuşa Yer ve İmkan Sağlamaktan adli işlem başlatılırken resepsiyon görevlisi S.P. isimli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı.

8 kişinin Kimlik bildirim sistemine girişi yapılmadığından dolayı işletmeye 1774 SKM’den kişi başı 9 Bin 832 TL olmak üzere 78 Bin 656 TL. idari para cezası uygulanmak üzere tutanak tutuldu.

1 yabancı uyruklu şahsa 6458 Sayılı Kanun gereği yasadışı bulunmaktan idari işlem başlatılırken Yabancı uyruklu fuhuşa sürüklenen 4 kadın,  işlemlerin tamamlanmasının ardından sınır dışı edilmeleri talebiyle İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilecek.

Olay ile ilgili adli ve idari işlemler devam ediyor.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da jandarmadan baskın! Fuhuş, Kumar, uyuşturucu ne ararsan var

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber