Trabzon'da işçinin acı sonu

Haber61 Haber Servisi   Trabzon'un Of ilçesinde Yusuf Babur isimli işçi çalıştığı fabrikanın çatısından düşerek hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre; Akçaabat'tan iş için Of'a özel bir çay fabrikasına çalışmaya giden ve fabrikanın çatısından düşerek

Trabzon'da işçinin acı sonu
Haber61 Haber Servisi
 
Trabzon'un Of ilçesinde Yusuf Babur isimli işçi çalıştığı fabrikanın çatısından düşerek hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre; Akçaabat'tan iş için Of'a özel bir çay fabrikasına çalışmaya giden ve fabrikanın çatısından düşerek ağır yaralanan Yusuf Babur yaşam mücadelesini kaybetti. 24 yaşında olan Babur, 2 gün önce fabrikanın çatısından düşerek ağır yaralanmış ve Numune Eğiti ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ameliyat sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.
babur.jpg
 
Genç yaşta hayatını kaybeden Babur yapılacak otopsinin ardından bugün Akçaabat Dörtyol Erikli Mahallesi'nde ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler