Trabzon’da iş arayanlar dikkat! Trabzon Adliyesi personel alacak
Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı kapsamında Trabzon genelinde toplam 22 sözleşmeli personel istihdam edilecek.
İlan kapsamında en fazla kontenjan 10 kişi ile zabıt kâtibi kadrosuna ayrıldı. Zabıt kâtibi alımları Of Adliyesi’ne 5, Tonya Adliyesi’ne 3, Maçka Adliyesi’ne 1 ve Vakfıkebir Adliyesi’ne 1 kişi olmak üzere gerçekleştirilecek.
HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?
İcra kâtibi kadrosunda ise Trabzon Merkez’e 3, Çaykara, Maçka ve Tonya adliyelerine birer personel alınacak.
Bunun yanı sıra;
- Akçaabat Adliyesi’ne 1 aşçı,
- Akçaabat Adliyesi’ne 1 şoför,
- Trabzon Adliyesi’ne 2 hizmetli,
- Trabzon Adliyesi’ne 1 güvenlik görevlisi,
- Ceza infaz kurumlarında görevlendirilmek üzere 1 psikolog istihdam edilecek.
BAŞVURULAR 22 HAZİRAN’A KADAR
Sözleşmeli personel alımına başvurmak isteyen adaylar, işlemlerini 22 Haziran 2026 tarihine kadar Kariyer Kapısı sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek.
Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak değerlendirmelerin ardından başarılı olan adaylar, ilgili adliye ve kurumlarda göreve başlayacak.
TÜGVA Trabzon’da İlçe Kongreleri Başladı
İŞTE TRABZON İÇİN KONTENJAN DAĞILIMI
- Zabıt Kâtibi: 10 kişi
- İcra Kâtibi: 6 kişi
- Hizmetli: 2 kişi
- Aşçı: 1 kişi
- Şoför: 1 kişi
- Güvenlik Görevlisi: 1 kişi
- Psikolog: 1 kişi


