Trabzon’da intihar eden Yardımcı Doçent’e sır perdesi aralandı O bilgiye haber61 ulaştı

Trabzon’da geriye mektup bırakarak intihar eden Yardımcı Doçent’in Bylock şüphelisi olduğu öğrenildi.

Trabzon’da intihar eden Yardımcı Doçent’e sır perdesi aralandı O bilgiye haber61 ulaştı
Haber : Şükrü Üçüncü
Trabzon’da geriye mektup bırakarak intihar eden Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Yardımcı Doçent 34 yaşında ki Mustafa Sadık Akdağ’ın kendisine ait telefon numarasında  bir süre önce “Bylock” programı yüklendiği ileri sürüldü.
 
Haber61.net’in edindi bilgiye göre;  Ortahisar İlçesi Özkaymaklı Mahallesi’nde  arkadaşının evinde geriye, “ Ölümünden kimse sorumlu değildir. Bana bir suç atıldı. Bu suçu bana atanları Allah’a havale ediyorum.” Sözlerine yer veren bir mektup yazdıktan sonra başına silah dayayarak intihar eden Akdağ’ın Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bylock şüphesi ile gözaltına alındığı sorgulandıktan sonra ise; mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
 
Ordu 1. Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen Yardımcı Doçent’in mahkeme başkanı tarafından serbest bırakıldığı bu karara ise; soruşturma savcısının itiraz ettiği öğrenildi. Savcının karara itiraz etmesi üzerine Akdağ hakkında yeniden yakalama kararı çıktığı bu bilgiye de ulaştıktan sonra intihar ettiği iddia edildi. Erzurumlu olan Akdağ’ın cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsiden sonra ailesine teslim edildiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber