Trabzon’da ilkokulda koronavirüse rastlandı! Eğitime ara verildi

Trabzon’da Prof. İhsan Koz İlkokulu’nda görülen koronavirüs vakaları nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi.

Trabzon’da ilkokulda koronavirüse rastlandı! Eğitime ara verildi

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Prof. İhsan Koz İlkokulu’nda koronavirüs vakalarına rastlandı. Yapılan incelemeler sonrasında okulda yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verildi.

Bugün itibariyle eğitimlerini evlerinde alacak öğrencilerin okullarına ne zaman döneceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Ortahisar kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından yapılan açıklamada “İlçemiz Prof. İhsan Koz İlkokulu’nda görülen COVİD-19 vakalarının izolasyon tedbirlerinin sağlanması için 12.04.2021 tarihi itibariyle ilgili okulda yüz yüze eğitime ikinci emre kadar ara verilmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca yine Ortahisar ilçesinde bulunan Gürbulak İlkokulu ve Ortaokulun'da görünen koronavirüs vakaları nedeniyle 9 Nisan itibariyle yüz yüze eğitime ara verilmişti.

Ortahisar Kaymakamlığı "ilçemiz Gürbulak İlkokulu ve Ortaokulu’nda görülen COVİD-19 vakalarının izolasyon tedbirlerinin sağlanması için 09.04.2021 tarihi itibariyle ilgili kurumda tüm kademelerde yüz yüze eğitime ikinci emre kadar ara verilmesine karar verilmiştir" açıklamasını yapmıştı.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber