Trabzon'da iddia bayilerinde sahte para

Trabzon’da piyasaya sahte para sürmek isteyen bir kişi iddaa bayilerini kendisine hedef seçti. 200 TL’lik banknotlar halindeki sahte parayla iddaa bayilerini gidip, 20 TL’lik iddaa kupanı oynayan şahıs, 180 TL para üstünü alarak kayıplara karışıyor. Şahsı

Trabzon'da iddia bayilerinde sahte para
Trabzon’da piyasaya sahte para sürmek isteyen bir kişi iddaa bayilerini kendisine hedef seçti. 200 TL’lik banknotlar halindeki sahte parayla iddaa bayilerini gidip, 20 TL’lik iddaa kupanı oynayan şahıs, 180 TL para üstünü alarak kayıplara karışıyor. Şahsın kimlik tespiti üzerinde çalışma yapan polisler, esnafı dikkatli olmaya ve şüpheli durumlarda 155’e ihbarda bulunması konusunda uyarıyor. 
 
Bu yöntemle birçok kişiyi dolandırdığı düşürülen şahıs en son Araklı’da bir iddaa bayisinde güvenlik kameralarına takıldı. Rahat tavırlarıyla iddaa bayisine giren şahıs, önceden oynamış olduğu iddaa kuponunu görevliye uzatıyor. Görevlinin kupondaki maçların düne ait olduğunu belirtmesi üzerine dolandırıcı bu kez yeni kupon yapıp sahte para ile ödeme gerçekleştiriyor. 
kuponu-veirken.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler