Trabzon’da içme suyu şebekesi değişiyor!

Trabzon'da 4 yıl sürecek projenin gelecek ay başlaması bekleniyor.

Trabzon’da içme suyu şebekesi değişiyor!

Haber61 - Haber Servisi

Trabon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti Trabzon İl Danışma Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu gündemdeki projelerle ilgili detayları paylaşırken Ortahisar İlçesi’nde içme suyu hattınının tamamen değişeceğini söyledi.

Zorluoğlu şöyle konuştu;
Ortahisar İlçesi’nde içme suyu hatlarının tamamının değişilmesi projemiz var. İhalesi yapıldı, sözleşmesi de onay aşamasında. Mart ayında bir açılış toplantısıyla bunu paylaşacağız.  Proje kapsamında 564 km içme suyu şebekesi yenilenecek, depolar da onarılacak. Mart Nisan ayında başlayacak olan proje 4 yılsonunda bitecek. Çalışma sırasında vatandaşlarımız da etkilenecek. Telekomünikasyon ve kanalizasyon sıkıntıları da burada tamamlanacak. Aynı zamanda şehrimizde eski kaldırım yol vs bu projeyle yenilenecek. Trabzon 4 yıl sonunda altyapı konusunda çok önemli bir noktaya ulaşacak.  İlgili doğalgaz ve elektrik şirketiyle de koordinasyonlu şekilde işi yürüteceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler