Trabzon’da her yerde horozunu arıyor: Oğlumu kaybettim!

Trabzon’da horozunu kaybeden vatandaş, bulana ödül verecek.

Trabzon’da her yerde horozunu arıyor: Oğlumu kaybettim!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yaşayan Erol Aydın küçükken aldığı ve büyüttüğü horozunu, sokaklara astığı ilanlarla her yerde arıyor. Aydın “O benim oğlum gibiydi. Çok üzgünüm. 3 gündür yemek yemiyorum. Bulana para ödülü vereceğim” dedi.

Aydın 6 günlükken aldığı ve 4 aydır yanından ayırmadığı horozu için “O benim arkadaşım, can yoldaşım, herşeyimdi. Nereye gitsem yanımda götürüyordum. Bu caddenin adeta maskotu olmuştu.” İfadelerini kullandı.

Ortopedik engelli olduğunu söyleyen Aydın “Şimdi herkes bana horozumu soruyor. İnsanlar benimle beraber araştırıyor. Eğer yaşıyorsa ben onu bulacağıma eminim” dedi.

Dedektif gibi iz sürüyor

Horozu hakkında gelen her ihbarı değerlendiren Aydın, en son görüldüğü yer olan Büyükşehir Belediyesi civarında araştırmalarını yoğunlaştırdı. Belediye bilgi işlem birimine gidip 3 günlük kamera kayıtlarını alarak incelemeye başlayan Aydın, ayrıca sokaklara da “Büfemizin ve caddemizin sempatik horozu çalınmış veya kaybolmuştur. Duyan veya getirene büyük para ödülü vardır. Nakit olarak ödenecektir” ilanlarını asarak horozunun bulunması halinde ödül vadediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler