Trabzon’da hava ambulansı tam mesaide! Sadece 4 günde…

Trabzon’da hava ambulansı 4 günde 7 hasta nakli gerçekleştirdi.

Trabzon’da hava ambulansı tam mesaide! Sadece 4 günde…

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon İl Sağlık Mdüdürlüğü bünyesindeki hava ambulansı, 4 günlük süreçte il içi ve dışına 7 hasta nakli gerçekleştirdi. Konu ile alakalı yapılan açıklamada;

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 20.09.2020- 04.10.2020 tarihleri arasında il içi ve il dışı 7 (yedi) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 11 saat 10 dakika uçuş yapılmıştır.

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla ilimiz Köprübaşı, Of ve Vakfıkebir Devlet Hastanelerinden Hava 61 Helikopter Ambulansı ile alınan 4 (dört) ayrı hastanın; Karadeniz Teknik Üniversitesi, S.B.Ü.Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ile Giresun Özel Ada Hastanesine nakil işlemleri hava yoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinden alınan bir hastanın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakli ve Trabzon Özel Medikal Park Karadeniz Hastanesinden alınan bir hastanın Giresun Özel Ada Hastanesine nakil işlemleri Hava 61 Helikopter Ambulans ile başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca belirtilen tarih aralığında; Dernekpazarı ilçesinden alınan primer hastanın naklide Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine havayoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber