Trabzon'da güvenlik kırmızı alarm seviyesinde

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Şanlıurfa’da meydana gelen patlamaya kilitlendi. Patlamada 32 kişi hayatını kaybetmişti. Olay sonrası Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube M

Trabzon'da güvenlik kırmızı alarm seviyesinde

Haber61 – Haber Servisi – Türkiye Şanlıurfa’da meydana gelen patlamaya kilitlendi. Patlamada 32 kişi hayatını kaybetmişti. Olay sonrası Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere tüm şubeler alarma geçti. Trabzon kadrosunda görev yapan polislerin izinleri iptal edildi. Bayram öncesi yıllık izine giden personeller de geri çağrılarak işbaşı yapılması konusunda talimat verdi. Mesai saatlerinde 12 saatte çekildi.

Olayın ilk anından itibaren kent genelinde önlemleri artıran İl Emniyet Müdürlüğü, patlamada hayatını kaybeden Trabzon’un Of İlçesine kayıtlı Koray Çapoğlu’nun köyünde de tedbiri artırdı. İlçenin Balaban mevkii Yaniktaş köyünde İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte ortak olarak “Trabzon Polisi” geniş güvenlik önlemleri aldı. Çapoğlu’nun cenazesi Trabzon’a getirilmesi sırasında kent genelinde marjinal guruplara da önlem alındı.

Çapoğlu ailesi, cenaze törenine marjinal kurumları ve siyasi partilerin gelmesini istemez iken kente gelen gurupların güvenliği yine Trabzon Polisine düştü. HDP, milletvekillerinin şehirde geliş gidişleri konusunda da duyarlı davranan polis ekipleri, her hangi bir hadise yaşanmadan vekillerin kentten ayrılması sağladı. Trabzon’da kırmızı alarm seviyesinin ikinci bir emre kadar devam ettiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler