Trabzon’da gösteri yeri ve yürüyüş güzergahları açıklandı

Trabzon Valiliği gösteri yeri yürüyüş güzergahları konusunda açıklama yapıldı.

Trabzon’da gösteri yeri ve yürüyüş güzergahları açıklandı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon Valiliği, Trabzon’da yapılacak olan gösteriler, yürüyüşler ile afiş ve pankart asılacak yerler ile alakalı açıklamalar yaptı.

Yapılan açıklamada belirlenen yerler tek tek belirtildi.

İşte Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklama;

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. Maddesi ve bu kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3.maddesine göre, ilçemizde düzenlenecek olan açık hava toplantısı ve gösteri yürüyüşü ile miting alanları Siyasi Partiler, Sendikalar ve Meslek Odalarının görüşleri alınarak tespit edilerek yeni yerler aşağıda gösterilmiştir.

Toplantı Alanları ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları;

1-15 TEMMUZ ŞEHİTLER VE HÜRRİYET PARKI (MEYDAN PARKI): İlimiz Cumhuriyet Caddesi Funda Otel Önünde toplanan grupların, Kahramanmaraş Caddesini müteakiben 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı (Meydan Parkı)

2-DEVLET SAHIL KARAYOLU, TRABZON AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ KARŞISINDA BULUNAN ESKI FUAR ALANI: İlimiz İnönü Mahallesi Dr. İbrahim OKMAN Caddesi girişi doğu istikametinde bulunan Millet Parkında toplanan grupların, Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önündeki eski Sahil yolunu takiben, sahil yolunun karşısındaki Belediye Otoparkı (Eski Fuar Alanı)

3-GÜLBAHARHATUN MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN

ATAPARK: İlimiz İnönü Mahallesi Trabzon Lisesi karşısındaki yol üzeri ve boş alanda (Eski Orman işletme Şefliği Lojmanları yanı otopark olarak kullanılan alan) toplanan grupların, Trabzon Valiliği, il Emniyet Müdürlüğü, il Jandarma Komutanlığı Ek Hizmet Binası önünü takiben Varlıbaş Alışveriş merkezi karşısında bulunan Atapark Alanı

AFIŞ VE PANKARTLARIN ASILACAĞI YERLER:

Miting alanı ve yürüyüş güzergahları ile Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde Polis sorumluluk bölgesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ilan ve reklam panolarımın olduğu Billboardlar ve Networklar (CLP, Durak, Silindir) olmak üzere toplam (479) adet afiş ve pankart asılabilecek yer bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber