Trabzon’da gösteri ve yürüyüş yapılacak alanlar belirlendi

Trabzon Valiliği Trabzon’da gösteri ve yürüyüş yapılacak alanları belirlerdi.

Trabzon’da gösteri ve yürüyüş yapılacak alanlar belirlendi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Valiliği Trabzon’da miting, yürüyüş ve gösteri yapılacak 3 alanı belirledi. 

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada ilk alan 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı ve meydan eski Belediye Binası önü olarak belirlendi. 

İşte belirlenen alanlar;

Toplantı Alanları ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları;

1. TOPLANMA YERİ, YÜRÜYÜŞ GÜZERGAH 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE HÜRRİYET PARKI VE MEYDAN ESKİ BELEDİYE BİNASİ ÖNÜ-ATATÜRK ALANI

Toplanma Yeri: Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Funda Otel önü ile Kunduracılar Caddesi Girişi (Demirgrand Oteli) arasında kalan alan.

Yürüyüş Güzergâhı: Cumhuriyet Caddesi Funda Otel önü ile Kunduracılar Cadde girişi (Demirgrand Oteli) arasında kalan alandan başlayarak Özel İdare Kavşağı, Kahramanmaraş Caddesini takiben meydan miting alanı.

Miting Alanı: Eski Belediye Binası Yani, 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı, Atatürk Alanı, İskenderpaşa Cami önü, Suluhan kavşağını çevreleyen alan.

Dağılma Yerleri: Meydan Atatürk Alanına açılan ana ve tali yollar ve caddeler.

ALTERNATİF OLARAK İSE;

2- TOPLANMA YERİ DR. İBRAHİM OKMAN CADDESİ GİRİŞİ DOĞU TARAFI (ESKİ AVNİ AKER STADYUMU PROTOKOL GİRİŞİ) YÜRÜYÜŞ GÜZERG HI HASAN SAKA CADDESİ VE MİTİN FUAR ALANI

Miting Alanı: Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi eski sahil yolu Büyükşehir Belediye Otopark Fuar alanı.

Toplanma Yeri: İnönü Mah. Dr. İbrahim OKMAN Caddesi girişi doğu tarafi (Eski Avni Aker Stadyumu protokol girişi önündeki boş alan).

Yürüyüş Güzergâhı: Toplanma alanı başlangıcı Dr. İbrahim OKMAN Caddesi girişi doğu tarafından Hasan SAKA caddesini takiben aşağıya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünden eski sahil yolunun karşısında bulunan Büyükşehir Belediye Otopark Fuar alanına intikal.

Dağılma Yerleri: Ayasofya Kavşağı, Alyans Toplantı ve Düğün Salonu istikameti ile eski sahil yolu ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde bulunan kavşak ve ara sokaklar.

3-TOPLANMA YERİ TRABZON LİSESİ KARŞISI YÜRÜYÜS GÜZERG HI İNÖNÜ CADDESİ VE MİTİN ALANI ATAPARK

Mitin Alanı: İlimiz Ortahisar ilçesi Gülbaharhatun Mahallesi Atapark. Toplanma Yeri: İnönü Mahallesi Trabzon Lisesi karşısındaki yol üzeri ve boş alan. Yürüyüş Güzergâhı: Toplanma alanı başlangıcından İnönü Caddesi ve Ataparka intikal.

Dağılma Yerleri: Varlıbaş AVM. Tanjant yolu istikameti, Soğuksu Kavşağı ve Zağnos Köprüsü istikametleri.

AFİŞ VE PANKARTLARIN ASILACAĞI YERLER:

Miting alanı ve yürüyüş güzergâhları ile Ortahisar İlçesi sınırları içerisinde Polis sorumluluk bölgesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ilan ve reklam panolarının olduğu Billboardlar ve Networklar (CLP, Durak, Silindir) olmak üzere toplam (286) adet afiş ve pankart asılabilecek yer bulunmaktadır. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler