Trabzon’da flaş istifanın perde arkası ortaya çıktı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ndeki flaş istifanın detayları belli oldu!

Trabzon’da flaş istifanın perde arkası ortaya çıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Daire Başkanı Olarak görev yapan Fatih Erol’un istifasının perde arkası belli oldu.

2014 yılından beri Park ve Bahçeler daire Başkanı Olarak görev yapan Ziraat yüksek Mühendisi Fatih Erol’un geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmesi akıllarda soru işaret bıraktı. Haber61 Erol’un istifasının perde arkasına ulaştı.

Edinilen bilgiye göre Fatih Erol’un yeni görevlendirme yapılmadığı için çalışma imkânının ortadan kalkması ve Başkan Murat Zorluoğlu’nun da konu ile ilgili olarak yıpratılmasını önlemek için istifasını sunduğu öğrenildi.

Erol’un istifasının hemen kabul edilmesi de bir güven problemi yaşandığının kanıtı oldu. 

Trabzon’da flaş istifanın perde arkası ortaya çıktıFATİH EROL KİMDİR?

1970 yılında Trabzon da dünyaya geldi. 1992 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümünden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 1993 yılında kısa dönem askerlik hizmetinden sonra 1994–1996 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı ve aynı dönemde Yüksek Lisansını tamamlayarak Ziraat Yüksek Mühendisi unvanını aldı.

1996 yılında Trabzon Belediyesine naklen tayinle atanan EROL, (1996–2000) yılları arasında tedviren Çevre Müdürü, (2000–2004) yılları arasında Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü, (2007-2008) yılında kısa adı TRAB-Rİ-KAB olan Trabzon-Rize Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliğinde Birlik Teknik Danışmanı ve Birlik Müdürü, (2009-2014) Yılları arasında ise Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı.

2012 Yılından itibaren Belediye başkanlığını temsilen Trabzon Teknoloji Geliştirme Merkezi Yönetici Anonim Şirketi’ nde TEKNOKENT Yönetim Kurulu Üyeliğini de yürüten EROL, Trabzon’un Büyükşehir olması ile birlikte 2014 tarihinden itibaren asaleten Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Kendi görevinin yanı sıra (2014-2016) tarihleri arasında Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) bünyesinde Abone İşleri Dairesi ve Destek Hizmetleri Dairesi olmak üzere iki ayrı daire başkanlığını ve (2014-2017) tarihleri arasında Büyükşehir bünyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığını vekâleten yürümüş olan EROL. Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber