Trabzon'da +film gibi uyuşturucu operasyonu!

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da filmi gibi bir uyuşturucu operasyonu yapıldı. Trabzon'un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü A.C.S. ile R.K. adlı şahısların uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisini aldı. Şahısları takipe alan polis ekipleri Vakfıkebir i

Trabzon'da +film gibi uyuşturucu operasyonu!

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da filmi gibi bir uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Trabzon'un Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü A.C.S. ile R.K. adlı şahısların uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisini aldı.

Şahısları takipe alan polis ekipleri Vakfıkebir ilçesinde şahsıların bulunduğun 29 DK 485 plakalı aracı durdurmak istedi. Bu sırada araç polis bölgesinden jandarma bölgesine geçti.

İlçe jandarma ekipleri aracı durdurmak isterken şahıslar görevlilerin üzerine aracı kırdı. Takipde olan jandarma ekipleri araçın lastiklerine ateş ederek durdurdu. Bu sırada araç içerisinde bulunan şahıslar yaklaşık 850gr. olan uyuşturucu maddeyi dışarı fırlattı.

Jandarma ekipleri araçtaki kişileri gözaltına aldı. Aracı kullanan kişinin Bayburt'ta öğretmen olan H.H.F. olduğu öğrenildi.

H.H.F. gözaltına alınmasının ardından verdiği ifadede A.C.S. ve R.K.'nın otostop yaptıkları için arabaya aldığını ve olayla ilgilsinin olmadığını söyledi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber