Trabzon'da F. Gülen imzalı saatlerin sırrı ortaya çıktı

Çarşıbaşı'nda denizde bulunan F.Gülen imzalı saatlerin sırrı ortaya çıktı.

Trabzon'da F. Gülen imzalı saatlerin sırrı ortaya çıktı

Trabzon’da dün Çarşıbaşı ilçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilen saat ile alakalı flaş ayrıntı ortaya çıktı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Denizde buldukları saati polis ekiplerine teslim eden iki arkadaş ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı. Çarşıbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı saat ile alakalı soruşturma başlattı. Kim tarafından denize atıldığı henüz netlik kazanmaz iken polis ekipleri; güvenlik kamera görüntülerinden saati denize atana ulaşmaya çalışıyor.

 
Haber Merkezimiz saat ile alakalı dikkat çeken bir ayrıntıya ulaştı. Üzerinde ‘F.Gülen’ yazan ve altın olan saati FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in özel olarak hediye ettiği öğrenildi. Yurt dışında özel olarak yaptırdığı saatleri Türkiye’de cemaate en fazla himmet veren iş adalarına verdiği ortaya çıktı. Elebaşı Gülen’in göndermiş olduğu hediye saatlerin verildiği kişiler ise, gazeteciler, bürokratlar ve iş dünyası ile sınırlı olduğu öğrenildi. Trabzon’da bulunan bu saatinde üst düzey birine verildiği ifade ediliyor.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber