Trabzon’da evinde ölü bulunmuştu! 1 Kişi yakalandı

Trabzon'da evinde ölü bulunan genç olayı ile alakalı bir kişi yakalandı.

Trabzon’da evinde ölü bulunmuştu! 1 Kişi yakalandı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesi İpekyolu caddesinde 10 Kasım tarihinde 24 yaşındaki A.A. evinde ölü olarak bulunmuştu.

112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlenmişti.

A.A.’nın ölüüm nedenine ilişkin ikametinde yapılan arama ve incelemelerde Sentetik Ecza ve Uyuşturucu madde bulunması üzerine, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu maddelerin D lakaplı İ.A. isimli şahıstan temin edildiği belirlendi ve yapılan operasyonla yakalandı.

İkametinde yapılan aramada 33 gr. Metamfetamin, 2 blister halinde 14 adet Sentetik Ecza, Bir miktar Kenevir Tohumu, 8 adet Uyuşturucu madde kullanımına yarayan Şırınga,Uyuşturucu madde paketlemede değerlendirilen Alüminyum Folyo ve çok sayıda Şeffaf Poşet ele geçirildi.

A.A. isimli şahsın ölüm nedeninin aşırı doz alımıyla gerçekleştiği değerlendirilmekle birlikte, nihai sonuç Adli Tıp Kurumu raporuyla belirleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler