Trabzon'da esrar operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele  Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri kent genelinde yapmış oldukları uygulamada çok sayıda yasa dışı madde ele geçirdi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Ortahisar İlçesi

Trabzon'da esrar operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele  Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri kent genelinde yapmış oldukları uygulamada çok sayıda yasa dışı madde ele geçirdi. Haber61’in edindiği bilgiye göre; Ortahisar İlçesi Erdoğdu Mahallesinde bir adrese baskın düzenleyen ekipler; evde 1 kilo 212 gram kubar esrar ve hassas kantar ele geçirdi. KOM ekipleri tarafından gözaltına alınan ve uyuşturucu maddelerin sahibi olduğu ileri sürülen M.K, savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. KOM ekipleri Araklı ilçesinde yapmış olduğu çalışma sırasında durdurulan iki ayrı araçta 1048 paket kaçak sigara ile 96 şişe kaçak içki ele geçirildi. Şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber