Trabzon’da Emniyet Şube Müdürü son görevinde vuruldu

Emeklilik onayı geldi, son görevde vuruldu.

Trabzon’da Emniyet Şube Müdürü son görevinde vuruldu

Trabzon’da emeklilik onayı gelen Emniyet Şube Müdürü gittiği son görevde vuruldu.

Olay dün gece saatlerinde Trabzon’un Arsin ilçesinde meydana geldi. Ailesi ile tartışan V.Ö. isimli şahıs yanına aldığı silah ile sahil yoluna çıkarak yolu trafiğe kapattı. Haber verilen Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale ederken Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nden takviye ekip istendi.

Trabzon Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç yanına aldığı ekiple birlikte takviye ekip olarak olay yerine gitti. V.Ö.’yü ikna çalışmaları sürerken şahsın bir anlık dalgınlığından yararlanan Şinasi Kılıç, müdahalede bulundu.

TABANCA ATEŞ ALDI

Müdahale sırasında V.Ö.’nün elinde bulunan silah ateş aldı. Silahtan çıkan mermi Müdür Şinasi Kılıç’ın kafasının üstünden sıyırarak geçti ve yaralanmasına neden oldu. V.Ö. gözaltına alınırken olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Şinasi Kılıç, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Müdür Şinasi Kılıç hastanedeki tedavisinin ardından bu sabah saatlerinde taburcu edildi.

SON GÖREVİNDE VURULDU

Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, verdiği ifadede, yapılan anons sonrası ekiple olay yerine gittiğini belirterek, “anonsu duydum ve takviye ekiple olay yerine gittim. Memur arkadaşların yaralanmasını istemediğim için olaya kendim müdahale ettim. Bu sırada kazayla vuruldum. Şikayetçi değilim. Bana karşı yapılan bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Şinasi Kılıç’ın emeklilik onayının geldiği ve gittiği bu görevin son görevi olduğu öğrenilirken, Salı günü ilişiğini keseceği ifade edildi.

Haber: Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber