Trabzon’da dolmuşların değişiminde son durum! Birkaç gün içerisinde…

Trabzon’da dolmuş sistemi yenileniyor.

Trabzon’da dolmuşların değişiminde son durum! Birkaç gün içerisinde…

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un dolmuş sisteminde yapılacak değişiklikte sona gelindi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Birkaç gün içerisinde kamuoyu ile paylaşabiliriz” açıklamasını yaptı.

Trabzon’daki dolmuş sisteminin modernizasyonu hakkında da açıklamalar yapan Zorluoğlu “Değerlendirme sürecimiz devam ediyor. Artık sona yaklaştık. Belki önümüzdeki günlerde, hafta başı da olabilir bir nihai toplantıyla uygulayacağımız sistemi kamuoyu ile paylaşabiliriz. Hedefimiz Trabzon’da halkımızın istediği şekilde konforlu, daha estetik ve şehire yakışan bir dolmuş sitemi için çalışıyor. Diğer büyükşehirlerdeki sistemi inceledik, güzel uygulamalar var. Artık Trabzon’un da gerçek bir büyükşehir haline dönmesini arzu ediyoruz. Şoför esnafımızla da irtibat halindeyiz. Elbette ki bizim arzu ettiğimiz sisteme karşı olanlarda var. Ama inşallah bunu sükûnet ile çözüp halkımızın arzu ettiği bir dolmuş sistemine geçeceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber