Trabzon’da dolmuşlar sil baştan!

Trabzon şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ömer Hakan Usta gerekli istişareleri yaptıklarını belirterek ”Yeni sisteme geçiyoruz” dedi.

Trabzon’da dolmuşlar sil baştan!

Trabzon Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ömer Hakan Usta ,Trabzon’un dolmuş sistemi ile ilgili konuştu. Usta, “Araçların yenilenmesi ile ilgili çalışmaları hızlandırdık. Büyükşehir Belediyesi ile istişare ederek hem şehrin hem de esnafımızın lehine olacak bir sistemi Trabzon ile buluşturacağız.” Dedi.

Kaliteli hizmet

Yeni geçilecek sistem ile beraber vatandaşa daha kaliteli bir hizmet sunulacağını belirten Usta “ Duraklarımızda görev yapan tüm şoför arkadaşlarımız ile birlikte vereceğimiz ortak kararla yeni sisteme geçeceğiz. Amacımız vatandaşlarımıza daha rahat ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunmaktır” diye konuştu.

Uzman Görüş

Usta, yeni dolmuş sistemiyle birlikte şoför esnafının kazancının da artacağını belirterek “ Konunun uzmanlarının görüşleri alındı. Diğer illerdeki dolmuş sistemleri incelendi. Araçların fabrikaları ile de iletişim kuruldu. Ve bu yıl içerisinde yeni sisteme geçmiş olacağız” açıklamalarında bulundu.

(Sonnokta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler