Trabzon’da dolmuşa zam geliyor!

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta dolmuşa zam yapılacağını söyledi.

Trabzon’da dolmuşa zam geliyor!

Trabzon'da dolmuş ücretleri zamlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Usta, "Ücret 50 kuruş zamlanarak 3 TL olacak” dedi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, dolmuş ücreti zammı konusunda çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Usta, “Dolmuş ücretlerimiz şu an 2,50 TL; bu ücretin vatandaşımızı da zor durumda bırakmayacak şekilde arttırılması yönünde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ücret 50 kuruş zamlanarak 3 TL olacak” dedi.

DESTEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Usta aynı zamanda pandemi sürecinde kontak kapatma noktasına gelen şoför esnafına nakdi yardım sağlamak için de çeşitli girişimlerde bulunduklarını ifade etti. “Şoför arkadaşlarımız için çalmadık kapı bırakmadık.” diyen Usta, “Salgının artış gösterdiği günden bu yana esnafımıza nakdi yardım için çalışıyoruz. İnşallah başaracağız.” diye konuştu.

(Sonnokta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
71 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler