Trabzon’da dolmuş çilesi

Trabzon’da şehir içi ulaşımı sağlayan dolmuşlarda yolcu taşıma sayısı 9dan 10’açıkartılması vatandaşın tepkisini çekti. Büyük Şehir Belediyesi OKM tarafından alınan karar doğrultusunda dolmuş lar da 9 kişi olan taşıma sayısı 10’a çıkartılması vatandaşı çi

Trabzon’da dolmuş çilesi

Trabzon’da şehir içi ulaşımı sağlayan dolmuşlarda yolcu taşıma sayısı 9dan 10’açıkartılması vatandaşın tepkisini çekti.

Büyük Şehir Belediyesi OKM tarafından alınan karar doğrultusunda dolmuş lar da 9 kişi olan taşıma sayısı 10’a çıkartılması vatandaşı çileden çıkarttı. Dolmuşların koltuk kapasitelerinin artması araç içindeki hareketleri kısıtlayacağından vatandaş  insanları balık istifimi yapacaklar. Böyle bir karar alınırken araçları hiç hesaba kattılar mı madem böyle bir uygulama yapılacaktı o zaman dolmuşlar denetime tabii tutulup yetersiz görülen araçlara gerekli yaptırımlar uygulansaydı ifadelerini kullandılar. Dolmuşçular kazanacak diye biz tıkış tıkış olup güçlük içinde bir yerden bir yere gitmek zorunda kalacağız ifadelerini kullandılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber