Trabzon'da dolandırılan genç ATM'leri kırdı

250 TL dolandırıldı sinirlenip ATMleri kullanılmaz hale getirdi

Trabzon'da dolandırılan genç ATM'leri kırdı
Trabzon’un Ortahisar İlçesinde ilginç bir olay meydana geldi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ziraat Bankasının merkez şubesinin yan kısmında bulunan ATM’lere bir kişi tarafından saldırı düzenledi. 3 ATM’yi kullanılmaz hale getiren şahsın bulunması için Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Bankanın güvenlik kameralarından yola çıkan polis ekipleri; ATM’lere zarar veren kişinin kimliğini tespit etti.
 
Yaşamış olduğu adreste gözaltına alınan ve kimliği H.D. (32) olan şahıs İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Burada ki ifadesinde ATM’lere neden zarar verdiğini söyleyen H.D’nin dolandırıldığını ve bu yüzden sinirlenerek ATM’lere zarar verdiğini ifade etti. H.D, “ Telefon dolandırıcılarına 250 TL para kaptırdım. Bir süre sonra dolandırıldığımı anlayınca sinirlendim.”söyledi.
 
Polis ekipleri; şahsın vermiş olduğu ifadenin doğru olup olmadığını araştırdığın gerçek ortaya çıktı. H.D, telefon dolandırıcılarının kendisine söylemiş olduğu banka hesap numarasına 250 TL yatırdıktan sonra bir daha telefonu açmadı. H.D’yi dolandıran kişinin Diyarbakır’da Abdurrezzak A. İsimli şahıs olduğu öğrenildi.
 
Emniyetteki ifadesinin ardından savcı karşısına çıkarılan H.D, Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber