Trabzon’da doğalgaz firması krizi! Çalışmalar durdu mu?

Trabzon’da yapılan doğalgaz çalışmaları durdu mu?

Trabzon’da doğalgaz firması krizi! Çalışmalar durdu mu?

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’da süren altyapı çalışmalarında doğalgaz krizi yaşandı. Yüklenici firmanın iş bıraktığı ve çalışmaların aksadığı iddia edildi.

Trabzons büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu yaşanan krizi doğrulayarak “Sorun çözüldü” açıklamasını yaptı.

Zorluoğlu ““Ufak bir sorun yaşandı. AKSA’nın genel müdürüyle de görüştüm. Şimdi toparlıyorlar. Yüklenici başladı. Bizim de beklediğimiz yerler var. Hamamizade’nin önü, büyükşehir belediyesinin Atapark’taki binasından kadınlar halinin önüne kadar bir doğalgaz çalışması yapılmasını bekliyoruz ki biz de üst yapılarını tamamlayalım. Ufak bir sıkıntı çıktı ama toparladılar yeniden başlıyor.” Şeklinde konuştu.

Zorluoğlu Trabzon’daki yatırımlarla ilgili soruya da yanıt verirken “Trabzon’da büyük bir değişime başladık. Her anlamda değişim içinde. Bugün şehrin her bir noktasında büyükşehir belediyesinin bir çalışmasını görmek mümkün. Bugün işçilerle birlikteydik Beşirli’de kadın yaşam ve istihdam merkezinde. Çok önemli bir sosyal tesis. Devamında Ganita - Faroz’da güzel çalışmalar devam ediyor. Kuyumcu kentten, çömlekçi’deki değişim. Yalıncak’taki sahil düzenlemesi. Büyük altyapı değişimi devam ediyor. Bunlar tamamlandığında şehir büyük bir değişim yaşayacak. Tramvay meselesi bizim de çok özel önem verdiğimiz bir mesele. Ulaşım Master Planı yıllardır yapılmamıştı bu sefer bitirdik. Tramvay rantabl çıktı. İlk etabını Akyazı’dan meydana kadar düşünüyoruz. Bununla ilgili bütün dinamiklerimizle çalışacağız. Bunu yatırıma dönüştürme çalışmasındayız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler