Trabzon'da diş doktorunu evde silahla soydular

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da film gibi soygun meydana geldi.  156 Jandarma imdat hattında dün gece saat 23:30 sularında ihbar geldi. İhbarı yapan bayan şahıs, 'İki kişi tarafından evde alı konulduk' kelimelerine yer verdi ve Jandarma’dan acil yard

Trabzon'da diş doktorunu evde silahla soydular
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da film gibi soygun meydana geldi.  156 Jandarma imdat hattında dün gece saat 23:30 sularında ihbar geldi. İhbarı yapan bayan şahıs, 'İki kişi tarafından evde alı konulduk' kelimelerine yer verdi ve Jandarma’dan acil yardım istedi. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı durumu Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Jandarma ekipleri, ihbarın yapıldığı Ortahisar’ın İncesu köyünde tam adresi veremeyen ihbarcı şahısı aramaya başladı.
 
MASKELİ SOYGUNCULAR EVE GİRDİ
 
Bir süre sonra kadının vermiş olduğu adres bulundu. Eve giren jandarma şok oldu. Evde o esnada 5 kişi bulunuyordu. Evin sahibi diş doktoru C.Ş.D ekiplere, 'Yüzü maskeli 2 kişi evin bahçesinden içeri girdi. Ellerinde pala ve silah bulunuyordu. Silahı kafama dayadılar ve beni tehdit ederek evde bulunan bir takım eşyaları alarak gittiler. Ellerimizi de bağladılar' dedi. İhbarı veren kadının da doktorun eşi olduğu anlaşılırken Doktorun evine Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek inceleme yaptı.
 
PARMAK İZLERİNDEN ŞAHISLAR BULUNDU
 
Parmak izlerinde eve giren şahısların E.P ve E.C olduğunu tespit eden Jandarma, şahısların evinin doktorun yaşadığı yakın bir yerde olduğunu belirledi. Şahısların evine operasyon düzenleyen Jandarma ekipleri gasp sırasında evden alınan 5 cep telefonu, 1 adet tablet ve çeşitli çalındı eşyaları ele geçirdi. Gözaltına alınan iki şahıs Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığına sevk edildi.
 
SUCUNU KABUL ETTİLER
 
Burada yapılan soruşturmada E.P ve E.C işledikleri sucu kabul ettikleri öğrenildi. Şahıslar hakkında Silahla Nitelikli yağma suçunu işledikleri gerekçesi ile savcılığa sevk edildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber