Trabzon’da devlet dairelerinde gerekli önlemler alınıyor mu?

Dünya’ya yayılan Koronavirüs salgını nedeniyle Trabzon’da alınan önlemler ne kadar yeterli?

Trabzon’da devlet dairelerinde gerekli önlemler alınıyor mu?

Haber61 - Haber Servisi

Dünyada büyük bir korku ve paniğe neden olan Korona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler dikkat çekiyor. Trabzon’da toplu yaşam alanları ve toplu taşıma araçlarında yapılan ilaçlamalar ile önlem alınmaya çalışılırken, gözler vatandaşların sık ve zorunlu olarak kullandıkları devlet hizmetlerine çevrildi.

Haber61 Whatsapp hattına gelen ihbarlarda özellikle nüfus müdürlüklerinde ve yurt dışına giriş çıkış yapanların hizmet aldıkları yerlerde alınan önlemlerin yetersiz olduğu belirtiliyor.

Nüfus müdürlüklerinde çalıştıklarını söyleyen vatandaşlar telefon açarak ve mesaj göndererek şu ifadeleri kullandılar “Nüfus Müdürlüğü’nde çalışıyorum. Pasaport işlemleri için sürekli insanlar ile temas halindeyiz. Dezenfektan yok, kolonyamızı bile kendimiz aldık. Elimizde bir eldiven ile işlem yapmaya çalışıyoruz. Daha dün Almanya’dan 3 gün önce gelen bir vatandaşın pasaport işlemlerini yaptım. 10 parmağına da dokunuyorsunuz parmak izi almak için. Günde bir çok kişiye bu işlemi uyguluyoruz. Korkuyoruz. En azından basit işlemler ertelenip acil işlerler yapılabilir.” İfadelerini kullandılar.

Nüfus müdürlükleri gibi bir çok devlet dairesinde de yeterli önlem alınmadığı yönünde benzer şikayetler dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber