Trabzon’da devlet daireleri dezenfekte ediliyor!

Trabzon’da Koronavirüs önlemleri sıkı bir şekilde uygulanıyor.

Trabzon’da devlet daireleri dezenfekte ediliyor!

Haber61 - Haber Servisi

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük tehlike oluşturan Koronavirüse karşı tüm Türkiye’de alınan önlemler Trabzon’da da hassasiyetle uygulanıyor.

Özellikle vatandaşların resmi işlemlerini yürüttükleri ve toplu halde bulundukları devlet dairelerinde alınan önlemler dikkat çekiyor.

Sürekli dezenfekte edilen ortamlarda, hem çalışanlar hem de vatandaşların kullanması için duvarlara dezenfektan asıldı.

Asansörlere ve Numaratörlere dahi asılan dezenfektanlar sayesinde, bu alanları kullanan vatandaşların işlemlerini bitirdikten sonra ellerini dezenfektan ile temizliyorlar.

Her çalışanın masasına koyulan dezenfektan ile de olası bir temas halinde hem çalışan memurların hem de vatandaşların sağlık açısından güvenliği sağlanmaya çalışılıyor.

Ayrıca yurt dışından gelen vatandaşların sık uğradığı ve işlemlerini yaptırdığı nüfus müdürlüklerinde alınan önlemlerin titizlikle uygulandığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber