Trabzon'da dev proje için geri sayım

Yapımına 2013 yılı Haziran ayında başlanan Hilton Garden Inn Trabzon çok yakında hizmete giriyor. 173 oda olarak planlanan otel, zaman içerisindeki gelişmeler doğrultusunda kapasitesini 190 odaya çıkarttı ve planlanan tarihte yatırımını tamamlandı.   Hilt

Trabzon'da dev proje için geri sayım
Yapımına 2013 yılı Haziran ayında başlanan Hilton Garden Inn Trabzon çok yakında hizmete giriyor. 173 oda olarak planlanan otel, zaman içerisindeki gelişmeler doğrultusunda kapasitesini 190 odaya çıkarttı ve planlanan tarihte yatırımını tamamlandı.
 
Hilton marka standartları gereği eğitim ve testlerin tamamlanmasının ardından, 4 Eylül 2015’de misafirlerine, konaklama ve bir dünya markası olan Hilton Garden Inn  hizmetlerini vermeye başlıyor.
111-007.jpg
 
Ağustos 2015 sonunda bir düğün ile açılacak olan Hilton Garden Inn Trabzon , sadece konaklama değil, düğünler, özel günler, toplantı ve seminer organizasyonları ile de yoğun talep görüyor.
 
Kusursuz Hilton Garden Inn hizmetini Trabzon’a getirmekten çok büyük memnuniyet duyduklarını belirten otel genel müdürü Ertuğrul Uzak’ın tesis hakkında verdiği bilgiler şöyle:
 
 
Hilton Garden Inn Trabzon, havalimanına ve şehre  10 dakikalık mesafede deniz ve şehir manzaralı 190 odası, farklı kapasitelerde toplantı salonları , 570 kişilik balo salonu , fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve a la carte restaurant ile hizmet verecektir.
125-003.jpg
 
Yatırımcımız Tunalar Ailesi’nin önderliğinde sanata ve işçiliğe değer vermenin bir yansıması olan otelimizin, şehrimize ve ülkemize  bir sanat yapısı olarak hizmete giriyor olmasının farklı ve haklı gurunu yaşıyoruz.
36-003.jpg
 
Hilton Garden Inn Trabzon’un başta güzel şehrimiz Trabzon’a, ulusal ve uluslararası turimze hayırlı olmasını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber