Trabzon’da DEAŞ operasyonunda 1 kişi tutukladı

Trabzon’un Of ilçesinde gerçekleşen DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan baba ve oğul hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme başkanı A.B.’yi tutukladı.

Trabzon’da DEAŞ operasyonunda 1 kişi tutukladı
Haber : Şükrü Üçüncü
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri; Of ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu DEAŞ operasyonunda gözaltına aldığı baba ve oğlu mahkemeye sevk ederken şahıslardan bir kişi tutuklandı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Geçtiğimiz günlerde İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirmiş olduğu DEAŞ operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. 18 şüpheli arasında bulunan bir kişinin Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan ailesinde de DEAŞ şüphelisi ola bileceği yönünde gelen bilgi ardından Trabzon TEM şube operasyon düzenledi.
 
Of ilçesinde düzenlenen operasyonda A.B. ile babası N.B. gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Baba ve oğlu burada ki sorgularının ardından Of ilçe  Adliyesine hakime karşısına çıkarıldı. Mahkeme başkanı Baba N.B.’yi adli kontrol ile serbest bırakırken A.B.’yi ise; tutuklayarak Bahçecik
Cezaevine sevk etti.  

İlk haberi okumak için TIKLAYIN
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber