"Trabzon’da çok önemli yatırımlar yapılıyor"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Orman ve Su İşleri Bakanlığının bölgedeki yatırımlarını incelemek üzere Trabzon’a gelen Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.   Orman ve Su İşleri Bakanlığının Trabzon ve bölgemizde ö

"Trabzon’da çok önemli yatırımlar yapılıyor"
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Orman ve Su İşleri Bakanlığının bölgedeki yatırımlarını incelemek üzere Trabzon’a gelen Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
 
Orman ve Su İşleri Bakanlığının Trabzon ve bölgemizde önemli yatırımları olduğunu ifade eden Vali Öz, “Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Trabzon ve bölgemiz için çok önemli yatırımlar ve hizmetler yürütüyor. Bu kapsamda sayın bakanımız Veysel Eroğlu iki yıl içerisinde en az 10 kez bölgeye geldi. Trabzon’da çok önemli yatırımlar yapılıyor. Neredeyse el değmemiş, yatırıma girmemiş yer kalmadı. Yatırımları hızlandırma konusunda ortak bir irade ortaya koyduk. Dere ıslahından vadi projelerine, ağaçlandırmadan milli parklara kadar çok geniş bir alanda güzel çalışmalar var. Bütün bu yatırımlardan dolayı bakanımıza ve bakanlığımızın teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.
 
dsc_5849.jpg
 
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Akif Özkaldı, “İki günlük bir program çerçevesinde Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu illerinde bakanlığımıza ait yatırımları incelemek için geldik. Amacımız yatırımlarımızın bir an önce bitirilerek hizmete girmesini sağlamaktır” diye konuştu.
 
dsc_5844.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler