Trabzon’da cezaevinde şoke eden olay! Görevliler soluğu odada aldı

Trabzon'da cezaevinde bir mahkum şok eden bir olay gerçekleştirdi.

Trabzon’da cezaevinde şoke eden olay! Görevliler soluğu odada aldı

Trabzon'da cezaevinde şoke eden bir olay yaşandı. Kasten adam öldürme, tehdit, yağma ve uyuşturucu kullanma suçlarından hüküm giyen bir mahkum, meyve bıçağı ile kulağını keserek mazgala attı. Hastanede tedavi altına alınan mahkumun, bıçağı nasıl temin ettiği araştırılıyor.

Trabzon'da cezaevinde bir mahkum, kulağını kesti. Yaralanan mahkum, önce revire ardından da hastaneye kaldırıldı.

Şoke eden olay, dün saat 13.00 sıralarında Trabzon Beşikdüzü T Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana geldi. Kasten adam öldürme, tehdit, yağma ve uyuşturucu kullanma suçlarından hüküm giyen A.G.'nin kaldığı C-T 5 odasının acil durum ışığı yandı.

'AL KULAĞIMI KESTİM' DEDİ

İnfaz koruma memurları soluğu odanın önünde aldı ve mazgalı açtı. Ne olduğunu soran memurlara A.G., kestiği sol kulak kepçesini karton bardak içerisinde mazgala atarak, 'al kulağımı kestim' dedi.

BIÇAĞI NASIL TEMİN ETTİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Kanlar içerisinde kalan ve ilk müdahalesi revirde yapılan A.G., daha sonra Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. A.G.'nin bıçağı nereden elde ettiği araştırılıyor. (Habertürk - Enis Yıldırım)

Trabzon’da cezaevinde şoke eden olay!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler