Trabzon’da cezaevi firarisi ve yeğeni yakalandı!

Trabzon’da cezaevinden firar eden kişi ve yakalanmasına engel olmaya çalışan yeğeni yakalandı.

Trabzon’da cezaevi firarisi ve yeğeni yakalandı!

Trabzon’da 30 yıl cezası bulunan ve cezaevinden firar eden bir kişi ve onun yakalanmasına engel olmaya çalışan yeğeni yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 'Kasten öldürme, kasten yaralama ve kamu malına zarar verme' suçlarından 30 yıl 10 ay 25 gün hapis cezası ile hükümlü E.A. 31 Ekim 2020 tarihinde Beşikdüzü Açık Cezaevinden firar etti.

Ekiplerin çalışmaları sonrasında 3 Aralık 2020 tarihinde E.A.’nın yeğeni olduğu belirlenen S.A., yakalamaya engel olmak için Jandarma personeline araçla çarptı. 2 Jandarma personeli hafif şekilde yaralanırken, yakalanan S.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Firari E.A.’nın yakalanması için ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Dedektifleri (JASAT), Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan özel bir ekip oluşturuldu. Bu ekip tarafından 24 Şubat 2021 günü Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda E.A. araca binerken yakalanarak gözaltına alındı.

E.A. yapılan işlemlerin ardından Bahçecik cezaevine gönderildi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da cezaevi firarisi ve yeğeni yakalandı!

Trabzon’da cezaevi firarisi ve yeğeni yakalandı!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber