Trabzon’da çaldıkları demirleri yok pahasına sattılar

Trabzon’da inşaattan demir çalan şahıslar yakalandı.

Trabzon’da çaldıkları demirleri yok pahasına sattılar

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Düzyurt Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayında zanlılar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Düzyurt Mahallesi’nde inşaat iskele kiralama işyerine ait malzeme deposundan toplam bedeli değeri 28000 TL olan demir merdivenli Kalas, Metal Kalas iskele demirleri kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındığı ihbar edilmesi üzerine, olayın faillerinin tespit edilmesine yönelik olarak; Trabzon İl Jandarma Komutanlığınca Ortahisar İlçe J. K.lığı ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma) Timleri koordinesinde çalışma grubu oluşturuldu.

Olayın meydana geldiği sokak ve yakınlarındaki güvenlik kameralarındaki görüntüler titizlikle inceleyen ekipler, olayda kullanılan araç ve sürücüsünü tespit etti.

Şüpheli İ.D.(45)’nin inşaat malzemeleri kiralama deposuna 26.04.2021 ve 28.04.2021 tarihlerinde olmak üzere iki defa girdiği, çalınan malzemeleri ise Hurdacılar Sitesinde 2000 TL., 1500 TL. olmak üzere toplamda 3500 TL. karşılığında hurdacıya sattığı tespit edildi. Çalınan malzemelerin bir kısmının eritildiği belirlenirken, geriye kalan malzemeler ise eritilmeden ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Demirleri çalan şahıslar hakkında adli işlem başlatılırken, hurdacı hakkında da adli ve idari işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber