“Trabzon’da Buluşalım” Sergisiyle Fark Yarattılar

Trabzon’da Buluşalım Karma Sergi dün yapılan açılışla sanatseverlerle buluştu.

“Trabzon’da Buluşalım” Sergisiyle Fark Yarattılar

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Grafik Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Eda Uzun memleketi Trabzon’da “Trabzon’da Buluşalım” isimli geleneksel hale getirmeyi planladığı ilk karma sergiyi gerçekleştirdi.

Farklı disiplinleri bir araya getiren sergi, seramikten yağlı boyaya, yağlı boyadan grafik ve baskı çalışmalarına uzanan çeşitli eserleri izleyici ile buluşturuyor.

Sergiye katılan sanatçılar,

Ahmet Kalkan, Belgin İpek, Bukan Samet Güç, Burcu Özyonar Çırak, Bilal Yazıcı, Durmuş Ali Akça, Eda Uzun, Halil Baş, Muhammet Tekeşin, Mustafa İpek, Mümin Candaş, Nuray Ekim Atmaca, Nurdan Uğur Aydın, Pervin Karslı, Salih Altuntaş, Selman Uzun, Sertaç Uzun, Soner Biçer, Taner Kaycı, Yasemin Uzun, Ziya Biçer, Zümrüt Şen.

Her bir eserin içinde kendi hikayesi olan bu Sergiyi 18-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında Söğütlü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi / Erol Tuna Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler