Trabzon’da büfede saldırı! Kalasla kafasına defalarca vurdu

Trabzon’da bir büfede gerçekleşen saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Trabzon’da büfede saldırı! Kalasla kafasına defalarca vurdu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da bir büfede yaşanan saldırı olayı saniye saniye kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi Değirmendere mahallesinde bir büfede gerçekleşen olayda O.Y. isimli 22 yaşındaki Özbek olduğu öğrenilen bir kişi akşam saatlerinde büfeye geldi. O sırada büfede bulunan Y.Y.’dan sigara isteyen O.Y. isimli şahıs, Y.'nin sigarayı vermek üzere arkasını dönmesi üzerine elindeki kalasla kafasına defalarca vurmaya başladı.

Yere düşen Y.Y.'nin barışları üzerine büfe dışında bulunan iki arkadaşı hemen içeri koşarak O.Y.’yi yakalayarak yere yatırdı. O.Y. isimli şahıs olay yerine çağırılan polis ekiplerine teslim edildi.

O.Y.’nin olayı neden gerçekleştirdiği bilinmezken 3 gün önce Ankara'dan Trabzon'a geldiği, bir gün önce ise büfeye gelerek bir ürünün fiyatını ve büfenin kapanış saatini sorduğu yapılan incelemede ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Olay anı büfede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde O.Y.’nin büfeye gelişi, saldırıyı gerçekleştirmesi ve Y.Y.’nin arkadaşları tarafından yakalanması yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber