Trabzon’da bir ilkokulun duvarında tüyler ürperten ayrıntı

Okul duvarında cinlerin özellikleri

Trabzon’da bir ilkokulun duvarında tüyler ürperten ayrıntı
Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Trabzon’da bir ilkokulun duvarında din dersinde verilen ödevler arasında cinlerin özellikleri yer alması endişe verici görüntüye neden oldu. Çarşıbaşı İlkokulu’nda bir sınıfın duvarında yer alan ve öğrencilerin verilen ödev sonrası müslümanlığın görevleri konulu duvarda asılı bulunan tabloda cinlerin özelliklerinin yer alması velileri endişelendirdi.

Hatta bazı veliler bunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Çocuklarımız ne hale getiriliyor” diyerek tepki gösterildi. Bir çocuğun hazırladığı ve duvarda asılı duran tabloda ‘Cinlerin özellikleri’ başlıklığıyla yer alırken, ‘görünmeyen’ ‘ölen’ ‘kafir’ gibi tanımlamalar yer aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise bu serginin bir-iki hafta önce gerçekleştirdiği ve sonrasında kaldırıldığı belirtildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler