Trabzon'da bir haftada 10 kişi yakalandı

Trabzon'da son bir haftada 12 bin 76 kişi sorgulandı.

Trabzon'da bir haftada 10 kişi yakalandı

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da son bir haftada Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan kontrollerde 12 bin 76 kişinin sorgulaması yapıldı.

Yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde ise 1 Ruhsatsız Tabanca, 1 Kurusıkı Tabanca, 0,49 gr Esrar Maddesi, 51 Adet Uyuşturucu Hap, 1,96 gr Metamfetamin, 24 Kök Hint Keneviri ele geçirildi.

Ayrıca; Emre Aykırı Davranış, Dilencilik, Yasadışı Bahis, Hıfzıssıhha Kanunu ve diğer konularla ilgili 218 şahsa idari işlem yapılırken, değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 10 şahıs yakalandı, kayıp olduğu bildirilen 1 şahıs bulundu, Tehdit, Kasten Yaralama, Taksirle Yaralama, İş Kazası ve Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçları başta olmak üzere 56 olay aydınlatıldı ve 131 şüpheli hakkında işlem yapıldı, Farklı gün ve saatlerde parklar 179 kez kontrol edilirken, 492 işyeri kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler