Trabzon’da bir günde 693 kişi hakkında inceleme

Trabzon’da bir günde yapılan denetimlerde 693 kişi hakkında inceleme yapıldı.

Trabzon’da bir günde 693 kişi hakkında inceleme

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon il Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde 693 kişi hakkında inceleme yapıldı.

Edinilen bilgiye göre 2 Ağustos 2018 tarihinde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanan ve Ticaretini yapan şahıslara yönelik ve suçlularla etkin mücadele etmek, fuhuşla mücadele, önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması ve halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla, il merkezi ve sahil bandında bulunan, özellikle Of, Araklı, Sürmene, Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçelerde yapılan denetim ve kontrollerde 14 umuma açık yer ve sahil parkı ile civarı kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde toplamda 693 şahıs sorgulandı. 2’si yoklama kaçağı 1’i 6136 SKM’den aranması bulunan toplam 3 şahıs yakalandı. Şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde 0,82 gram kubar esrar, 6.25 gram esrar, 8.32 gram skunk ve 115 gram hint keneviri olmak üzere toplam 130,39 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 

ARAÇ DENETİMLERİ

Toplamda 105 araç kontrol edildi. Kontrollerde 1 hacizli araç yakalanırken muayene süresini geçirmek ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplam 9 Bin 110 TL ceza kesildi.

FUHUŞ OPERASYONU

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde yapılan denetim ve kontroller 7 TC. vatandaşı kadın gözaltına alındı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen kadınlara Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber