Trabzon'da bir eve yıldırım düştü

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un iki ayrı ilçesinde kötü hava koşulları nedeni ile küçük çaplı doğal afet oldu. Of İlçesinde bir eve yıldırım düştüğü öğrenildi. İlçede yaşayan R.Ç’nin evine düşen yıldırım can kaybına neden olmazken evin çatı kısmı

Trabzon'da bir eve yıldırım düştü

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un iki ayrı ilçesinde kötü hava koşulları nedeni ile küçük çaplı doğal afet oldu. Of İlçesinde bir eve yıldırım düştüğü öğrenildi. İlçede yaşayan R.Ç’nin evine düşen yıldırım can kaybına neden olmazken evin çatı kısmında yangına neden oldu. Olay yerine gelen Of belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Bir diğer olay ise; Maçka İlçesinde yaşandı. Yağan yağmur Maçka’da yaşayan ve dükkanı olan N.K ile aynı dükkanın üst katında bulunan P.K’nın evine arka kısımda bulunan arazide ki taşlar düşerek ev ve dükkana girdi. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken maddi hasarın 600 TL olduğu tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler