Trabzon'da belediye binasında bomba paniği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yalıncak Semtinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Ek binasında bugün şüpheli paket alarmı vardı. 5’nci katta bulunan kadınlar tuvaletine giren belediye personeli lavabonun üzerinde kablolar ile bomba süs

Trabzon'da belediye binasında bomba paniği

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yalıncak Semtinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Ek binasında bugün şüpheli paket alarmı vardı. 5’nci katta bulunan kadınlar tuvaletine giren belediye personeli lavabonun üzerinde kablolar ile bomba süsü verilmiş paket gördü. Durumu diğer personellere bildirdi. Çok geçmeden 156 Jandarma İhbar hattından yardım istedindi.

Ek hizmet binasına Ortahisar İlçe jandarma ekipleri ile Jandarma Bomba imha ekipleri gelerek çalışma yaptı. Bu sırada binada bulunan herkes dışarı çıkarıldı. İmar komisyonu da toplantı sırasındaydı ve acil durum nedeni ile toplantı yarıda kesildi. Jandarma ekipleri olay yerine geldi. Hiç zaman kaybetmeden kadınlar tuvaletine girdi ve şüpheli paketin üzerinde incelemeye başladı.

Saat 10:00 sularında olay yerine gelen ekipler; çalışmasını sürdürürken personel dışarıda beklemeye koyuldu. Bir süre sonra paket açıldı ve içerisinde bir adet akü çıktı. Akü şüpheli bir şekilde sarılmış ve üzeri kablolar ile destekleniş bomba süsü verilmişti. Bu durum üzerine yetkililer durumun 1 Nisan Şakası olacağından şüphelenerek soruşturmanın boyutunu değiştirdi.

Tuvaletin giriş kısmını ve bulunduğu koridoru gören kameralar incelemeye alındı. Paket üzerinde parmak izi tespiti için çalışmalar başladı.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler