Trabzon’da bayram öncesi saniye saniye hırsızlık!

Trabzon’da mağaza hırsızları, bayram alışverişi bahanesiyle girdikleri mağazayı soydu. 

Trabzon’da bayram öncesi saniye saniye hırsızlık!

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da Ramazan bayramı öncesinde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, Ramazan bayramı arefesi olan Perşembe günü Uzun Sokak’ta bir giyim mağazasında yaşandı. Kadın giyim mağazası işleten Nazlı Karaca, yüksek fiyatlı bir kıyafeti, dün yerinde göremeyince ürünün satılıp satılmadığını çalışanlarına sordu.  Ürünün satılmadığını öğrenen işyeri sahibi, mağazanın güvenlik kameralarını inceledi. Kameralara yansıyan görüntülerde, yanında çocuk bulunan bir kadının cep telefonuyla konuşuyor gibi yaparak, askılardaki kıyafetleri yanında getirdiği alışveriş çantası ve sırt çantasına sakladığını fark etti. Hırsızlık karşısında şaşkına dönen Nazlı Karaca, ikinci hırsızlık vakasıyla şok oldu. Çocuğunun yanında hırsızlık yapan kadının mağazadan ayrılmasının hemen ardından başka bir kadının mağazaya girerek hırsızlık yaptığını ortaya çıktı. Aynı günde 2 kez soyulmanın şaşkınlığını yaşayan işyeri sahibi durumu polise bildirdi. Emniyet ekipleri, mağazanın güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

“ÇOCUĞUNA HIRSIZLIK ÖĞRETİYOR”

Yaşadığı olay karşısına şok olduğunu söyleyen 48 yaşında Nazlı Karaca,  zararının Bin 500 TL olduğunu söyledi. Teşhire yeni çıkan yüksek fiyatlı bir kıyafetin yerinde olmadığını görmesiyle hırsızlığın farkına vardığını anlatan Karaca, “Bu insanları sima olarak biliyorum. Zaman zaman gelir, bakınır giderlerdi. Bunu yapan ne yazık ki buranın yerlisi. Hem poşetlere hem sırt çantasına dolduruyor. Anlaşmış gibiler. Biri hırsızlık yapıp çıkıyor, hemen peşinden diğer hırsız geliyor. Mübarek Ramazan günü oruç tutuyorsun ve gelip hırsızlık yapıyorsun. Hepsini geçtim, bu kadın anne. Yanında çocuğunu da getirmiş, ona da hırsızlık öğretiyor. İstese vermez miyim. Böyle şeylere ne gerek var” diye yakındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber