Trabzon'da banka müdürü gözaltına alındı

Habet61 – Haber Servisi – İstanbul’da düzenlenen FETHÖ/PDY terör örgütü kapsamında Trabzon’da da bir kişi gözaltına alındı.

Trabzon'da banka müdürü gözaltına alındı

Habet61 – Haber Servisi – İstanbul’da düzenlenen FETHÖ/PDY terör örgütü kapsamında Trabzon’da da bir kişi gözaltına alındı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Soruşturma kapsamında Trabzon’daki ikametinde gözaltına alınan M.S., İstanbul’dan gelen özel ekip ile birlikte İstanbul’a gönderildi. M.S’nin İstanbul Üsküdar’da bir bankanın şube müdürlüğünü yaptığı öğrenildi. İstanbul Soruşturmasında adı gecen M.S’nin şubesine yatan paralarının bir kısmını Amerika’ya havale ettiği ifade ediliyor.

M.S’yi Trabzon’dan almak için İstanbul’dan polis ekiplerinin geldiği öğrenildi. Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şubesi Mali Suçlar Büro ekipleri ortak operasyon yaptıkları ve şahsı yakaladıkları öğrenildi.Şüpheli hakkında "Terör örgütüne üye olma" ve "Terörün finansmanına dair kanununa muhalefet" suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

Aynı operasyon kapsamında ülke genelinde 101 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonların Bingöl, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Kocaeli, Ordu, Rize’de yapıldığı bu illerde de gözaltına alınan şahısların İstanbul’a gönderildiği ifade edildi. Vatan Caddesinde bulunan İstanbul bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne şahısların sevk edildiği belirtildi.

Haberle alakalı diğer haberler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber