Trabzon’da avukat ve icra memuruna silahlı saldırı!

Trabzon Barosu, Avukat ve İcra memuruna yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Trabzon’da avukat ve icra memuruna silahlı saldırı!

Trabzon’da bir avukat ve icra memuru, haciz işlemi sırasında silahlı saldırıya uğradı.

Trabzon Barosu yaptığı açıklama ile bu saldırıyı kınadı ve saldırganın hak ettiği cezayı alması için sürecin takipçisi olunacağını belirtti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“02.02.2022 tarihinde Baromuz üyesi meslektaşımıza ve görevli icra memuruna, haciz işlemi sırasında görevlerini ifa ederlerken silahlı saldırı girişiminde bulunulmuştur. Saldırı silahın tutukluk yapması nedeniyle tamamlanamamıştır. Saldırgan gözaltına alınarak tutuklanmıştır.
Meslektaşımızın ve görevli icra memurlarının sağlık durumları iyi olup, kendilerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Meslektaşımıza ve görevli icra memuruna yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Mesleğimize ve devletin icra gücüne karşı yapılan saldırı ülkemizde şiddetin geldiği vahim boyutu da ortaya koymaktadır. Bilinmelidir ki avukatlara yapılan saldırılar, ne avukatı ne de Savunmayı caydıracaktır. Vatandaşlarımızın hak ve hukukunu korumak için görevimizi korkmadan ve yılmadan büyük bir inanç ile sürdüreceğiz.
Mesleğimize yapılan her türlü saldırı karşısında kararlılıkla mücadele edeceğimizi, saldırganın hak ettiği cezaya çarptırılması için sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Trabzon’da avukat ve icra memuruna silahlı saldırı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber